vakantie informatie

Winterbanden niet altijd verplicht, wel aan te bevelen

winterbandenOmdat de zomer in Nederland dit jaar toch niet veel meer lijkt te worden, is het misschien een goede tijd zich al vast eens op de wintersportvakantie voor te bereiden. Vroeg boeken , trainen en de auto in orde maken.

Holland International biedt 40% korting op winterbanden

Winterbanden zijn in Duitsland alleen bij sneeuw en andere winteromstandigheden verplicht, anders niet. In Oostenrijk en Italië bestaat die verplichting niet, maar is wel aan te bevelen.
Want wel belangrijk bij het vaststellen van de schuldvraag. Holland international heeft een interessante aanbieding.

In samenwerking met Firststop, een landelijk netwerk van onafhankelijke bandenspecialisten, biedt Holland International kortingen tot 40% aan . Voor een VW Golf betekent dat bij 4 banden een voordeel van € 324.–.Voor de montage betaalt men per band € 12,50 minder.
Winterbanden zijn ook te huur, wat voor 10 dagen tussen € 22,50 en € 35,00 per band kost.
De aanbiedingen gelden tot 31 maart 2008

Ter voorbereiding op de wintersport is het voor vele natuurlijk ook goed thuis al vast wat te oefenen. Bij boekingen voor accommodaties geeft Holland International daarvoor ook 40% korting op 4 lessen op een van de 16 rollende indoor ski- en snowboardbaan, die verspreid over ons land liggen. Informatie over deze actie vindt u bij uw reisbureau.

Datum artikel: 12-07-2007 WintersportZie ook:

Een reactie toevoegen over Winterbanden niet altijd verplicht, wel aan te bevelen

ATP vakanties