vakantie informatie

Meer vluchten naar de sneeuw

Aero lloydDe goedkope Hongaarse vlieger Sky Europe gaat vanaf 1 december vanuit Amsterdam drie keer in de week ook naar Innsbruck vliegen. Daarmee is het aantal vliegverbindingen naar de sneeuw opnieuw uitgebreid. Met Transavia en het Oostenrijkse Welcome Air vanaf Rotterdam

Transavia vliegt al langer naar Innsbruck en Salzburg. Dus zal het zeker tot een prijsgevecht komen. Volgens Sky Europe zijn enkele reizen VANAF € 25 te boeken. Transavia adverteert met een vanafprijs van € 69 retour.
Transavia biedt ook vluchten naar de sneeuw in Frankrijk (Chambery en Nice) aan. Voorts naar de Italiaanse skigebieden via Milaan, Venetië en Verona. Evenals naar de Sierra Nevada in Spanje en Andorra, te bereiken via Malaga of Girona.
De Oostenrijks luchtvaartmaatschappij vliegt vanuit Rotterdam behalve naar Innsbruck ook naar Graz, vanwaar Karinthië het best te bereiken is.
Sky Europe heeft vanaf Schiphol nu al vier bestemmingen. Er wordt al langer van en naar Boedapest, Krakau in Polen en Bratislawa in Slowakije gevlogen. De laatste bestemming ligt maar 60 kilometer van Wenen, dat vanuit Nederland alleen tegen hoge vliegtarieven direct te bereiken is.
Sky Europe is een Hongaarse maatschappij en bestaat twee jaar. In de zomer zijn er wekelijks 57 vluchten naar 12 bestemmingen in acht Europese landen- in de winter 45. In de afgelopen 12 maanden werden ruim 530.000 passagiers vervoerd, 45% meer dan in het eerste jaar van het bestaan.

Datum artikel: 22-11-2005 WintersportZie ook:

Een reactie toevoegen over Meer vluchten naar de sneeuw

ATP vakanties