vakantie informatie

Robinson zet op thema’s

RobinsonBij Robinson, het nobele clubvakantieprodukt van TUI , staat vakantiebeleving volgend jaar centraal, de bestemming komt op de tweede plaats. Het aanbod is naar vier thema’s gerangschikt: tijd voor lichaam en geest, voor lichtheid van het leven, om krachten te ontdekken of voor de zintuigen.

Volgens TUI wordt het daardoor voor de vakantieganger bij Robinson eenvoudiger de vakantie te kiezen die aan hun persoonlijke verwachtingen voldoet. De accommodaties daarvoor liggen in Spanje, Turkije, Griekenland, Egypte, Zuid-Italië en Oostenrijk. Het nieuwe catalogusconcept geldt ook in andere landen
Intussen is de moederorganisatie in Duitsland op zoek naar nieuwe bestemmingen. Het oog is daarbij ook gericht op Dubai. Daar worden al concrete gesprekken gevoerd met investeerders. In Marokko(Agadir) en Portugal(Quinta da Ria) wordt al gebouwd. In de winter 2007/2008 gaan de deuren open. Wat ook dringend nodig is, want drie verouderde resorts gaan dicht. Select Maris en Nobilis, beide in Turkije, worden gerenoveerd. In Jandia Playa op Fuerteventura en Apulien in Italië krijgen de fitnessafdelingen een face-lift.

Datum artikel: 30-11-2005 TuiZie ook:

Een reactie toevoegen over Robinson zet op thema’s

ATP vakanties