vakantie informatie

Travel 2.0 kalender van ebookers.com

Ebookers KalenderDe online reisagent ebookers.com heeft zojuist een nieuwe, downloadbare desktop tool geintroduceerd. De “Travel Calendar“. We zagen eerder al VakantieDiscounter met de “Vakantieplanner” en nu dus de reis kalender van ebookers.com. Je kan de online versie gebruiken, maar aangeraden wordt om de download versie te installeren zodat je er zelf afspraken en verjaardagen in kan zetten. Daarnaast kun je de desktop tool ook gebruiken als je niet met internet verbonden bent. De kalender items kun je ook printen.
Het “Travel” aspect van de kalender uit zich doordat er speciale reis evenementen van over de hele wereld op de kalender staan plus mooie National Geographic achtige foto’s. Daarnaast worden er speciale aanbiedingen en acties van ebookers.com op de kalender geplaatst.

Ik vind het jammer dat je je eerst moet aanmelden bij ebookers voor je de kalender mag downloaden. Maar er zullen veel gebruikers zijn die dat geen probleem vinden. Het is een leuke tool voor de trouwe klanten van ebookers.com en tegelijk een goed instrument om deze doelgroep van aanbiedingen te voorzien. Weer eens wat anders dan die uitgekauwde nieuwsbrief. Hoog tijd voor meer travel 2.0 ontwikkelingen!

Datum artikel: 18-12-2006 Travel 2.0Zie ook:

Een reactie toevoegen over Travel 2.0 kalender van ebookers.com

ATP vakanties