vakantie informatie

Skype vanuit buitenland nog goedkoper

skypeIk had net mijn vader aan de lijn, hij belde met zijn laptop uit China m.b.v. Skype. Prima kwaliteit, alsof hij via zijn normale telefoon belde, maar dan voor een fractie van de kosten.

Skype is een internet telefoon service waarmee je kan bellen via het internet. Bellen naar andere skype gebruikers is gratis en heeft als extra voordeel dat je elkaar kan zien (via je webcam) terwijl je praat.

Skype heeft een nieuwe service: onbeperkt bellen (vaste en mobiele nummers) naar 34 landen voor slechts €8.15 per maand. Er zijn ook goedkopere abonnementen voor bijvoorbeeld alleen binnen Europa.

Dus voor mensen die ver gaan reizen deze zomer en van plan zijn de laptop mee te nemen; installeer Skype, neem zo’n bel abonnement en bespaar enorm op je belkosten. Nog beter is het als je je familie ook Skype laat installeren dan kun je helemaal gratis bellen.

Datum artikel: 20-04-2008 Travel 2.0Zie ook:

Eén reactie op Skype vanuit buitenland nog goedkoper

  1. Dirk
    29-10-2009 13:38
    1

    Of je neemt Voipbuster, zet 10 euro op je account en bel gratis en onbeperkt naar vaste lijnen in een stuk of 20 landen waaronder Nederland. Dat kan met hun eigen software maar ook met een losse telefoon die SIP ondersteunt. Handig om te weten: in de meeste moderne mobieltjes zit ook een SIP client. Handig,kun je gratis bellen via een willekeurig WLAN! Bij Voipbuster kun je ook een normaal telefoonnummer krijgen. Ben je in Australia« bereikbaar op je NL-nummer.

    Vergeet dat Skype maar. 😉

Een reactie toevoegen over Skype vanuit buitenland nog goedkoper

ATP vakanties