vakantie informatie

Ryanair naar Marseille vanaf Eindhoven

RyanAirRyanair komt met een nieuwe bestemming vanaf Eindhoven Airport. De Ierse prijsvechter gaat vanaf 8 november dagelijks vliegen op de Zuid-Franse havenstad Marseille. Ryanair verwacht jaarlijks 100.000 passagiers heen en weer te vliegen tussen Eindhoven en Zuid-Frankrijk. Nu vliegt Ryanair al op zes bestemmingen vanaf Eindhoven Airport.

De maatschappij opende in Marseille haar zestiende basis. Lang werd ervan uitgegaan dat die eer aan Eindhoven te beurt zou vallen. Eindhoven staat nog altijd op ons lijstje, aldus directeur David Gering van Ryanair Benelux.

Hij praat al een paar jaar over het omvormen van Eindhoven Airport tot een basis van Ryanair. Dat houdt in dat de luchthaven een thuisbasis wordt voor een aantal Boeings van het Ierse bedrijf. Dat zou voor enkele tientallen banen extra zorgen. Volgens berekeningen van Eindhoven Airport levert de jongste bestemming ongeveer honderd extra banen op in de regio.

Ryanair wil een permanente basis op Eindhoven beginnen wanneer de politiek de regels voor geluidsoverlast verruimt.

Datum artikel: 15-05-2006 Ryanair



Zie ook:

2 Reacties op Ryanair naar Marseille vanaf Eindhoven

 1. Gracie Dijkhuyzen
  26-04-2009 15:21
  1

  geweldig………….

 2. madonna leurs
  20-04-2010 19:47
  2

  Op donderdagochtend heb ik om half zeven een betaalde reis geboekt van Marseille naar Eindhoven. Omdat het een Engelse maatschappij is vraag ik me af of er ivm de aswolk wel gevlogen wordt. Kunt u mij zeggen hoe ik daar achter kan komen?
  Met vriendelijk groet,
  madonna Leurs.

Een reactie toevoegen over Ryanair naar Marseille vanaf Eindhoven

ATP vakanties