vakantie informatie

Toch problemen Peter Langhout

peter langhout logoDe Telegraaf schrijft vandaag dat Peter Langhout de verkoop van vakanties staakt en de huidige te boeken reizen overgaan naar AnnaSol Vliegvakanties.
Peter Langhout is in onderhandeling met geldschieters. De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beëindigde deze week het lidmaatschap van de touroperator vanwege enstige twijfels over de financiële situatie.

Reizen geboekt tot en met 3 januari zijn gewaarborgd. Nieuwe klanten voor een Langhout reis worden doorverwezen. De SGR heeft deze constructie juridisch goedgekeurd. Door de constructie gaan de klanten feitelijk een reisovereenkomst aan met AnnaSol. Het bedrijf koopt de reis over van Langhout en verkoopt die door aan de klant, met SGR-garantie.
Ondergang van het bedrijf is volgens insiders “onafwendbaar”. Commercieel directeur Stefan van den Berg van Peter Langhout erkent de problemen. Van een faillisement is volgens hem “nog geen sprake”.

Datum artikel: 6-01-2006 Peter LanghoutZie ook:

Eén reactie op Toch problemen Peter Langhout

  1. rene
    25-09-2006 20:58
    1

    bij deze even reageren zodat andere mensen zich 2 keer bedenken alvorens met PL in zee te gaan, na 3 nachten op schiphol doorgebracht te hebben, een vakantie van 3 dagen korter, eerder weg dan afgesproken, en dan ook nog voor alle bijkomende kosten opdraaien terwijl in goed overleg met de “zogenaamde noodlijn” is afgesproken dat PL het zou regelen ben ik nu nog niet uit de sorres, krijg ik niets vergoed, is de vakantie gewoon naar zn klo.. kortom ga NOOIT met PL op vakantie,

Een reactie toevoegen over Toch problemen Peter Langhout

ATP vakanties