vakantie informatie

Peter Langhout heeft weer SGR dekking

peter langhout logo Op de Telegraaf en Nu.nl staat sinds vanavond dat Peter Langhout Reizen weer verder kan.

Een deel van het ANP bericht:
Peter Langhout Reizen heeft de ergste problemen opgelost en kan weer denken aan de toekomst. Het merk blijft bestaan in een nieuwe onderneming, die beschikt over SGR-dekking. Met de belangrijkste schuldeiser Europeesche Verzekeringen is bijna een akkoord bereikt.

Dat heeft J. Kalis de Groot, een van de drie particuliere investeerders die Peter Langhout Reizen twee weken geleden overnamen, woensdag gezegd. Directeur P. Silbermann van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) bevestigde dat de BV Benga lid is van zijn fonds. Dit bedrijf beschikt over een licentie om reizen van het merk Peter Langhout te verkopen.

Ook op Tourpress staat een klinkend persbericht

[..]Dekking hersteld
Volgens Garatiefonds-directeur Silbermann voldoet de touroperator in de nieuwe bedrijfsstructuur onder de nieuwe BV Benga aan alle financiƫle voorwaarden en eisen van de SGR. De verkregen erkenning betekent, dat consumenten vanaf nu weer onder directe dekking van het Garantiefonds bij Peter Langhout Reizen, als onderdeel van Benga BV, kunnen boeken. Tot vandaag verkocht Langhout zijn reizen onder de SGR-dekking van de bevriende touroperator Annasol Vliegvakanties.

Herstart
Peter Langhout is zelf geen aandeelhouder meer, maar blijft als adviseur aan de nieuwe onderneming verbonden. Hij trad eerder dit jaar af, om de herstart van het bedrijf onder nieuwe vlag en nieuwe leiding mogelijk te maken. Dat gebeurde nadat de SGR zijn onderneming haar erkenning had ontnomen als gevolg van een ontoereikende financiƫle basis.
[..]

Datum artikel: 1-03-2006 Peter LanghoutZie ook:

Eén reactie op Peter Langhout heeft weer SGR dekking

  1. Hannie van der Most
    3-06-2006 14:54
    1

    Ikzelf ben van 12 maart tot en met 26 maart met Peter Langhout op vakantie gegaan naar Gran Canaria. Een grote chaos was het. Op het vliegveld van Las Palmas was geen transfer geregeld. Ik stond daar alleen en niemand van Peter Langhout te bekennen. Ik heb toen gebeld en mij werd gezegd maar een taxi te nemen. Terug was dat ook weer het geval. Bij aankomst bij de accomedatie werd mij verteld dat ik geen sleutel kreeg. Peter Langhout had de accomodatie niet betaald. Ik ben 5 dagen bezig geweest om alles te regelen. Pas na 5 dagen werd er een fax gestuurd dat alles betaald was. Heb hele hoge telefoononkosten gehad. Peter Langhout heeft inderdaad de taxi betaald, maar mijn telefoononkosten werden niet vergoed. Schandalig gewoon! Ik vind dat ze heel slecht met hun klanten omgaan en vind het belachelijk dat ik ook mijn excursies via een Duitse maatschappij heb moeten doen.Ik heb 75euro aan kadocheque gekregen. Jaja, daar zat ik nou echt op te wachten. Nog een reis met Peter Langhout. Morgen ga ik weer, maar dan met Neckermann. Hopelijk gaat dat wel goed. Groetjes, Hannie van der Most.

Een reactie toevoegen over Peter Langhout heeft weer SGR dekking

ATP vakanties