vakantie informatie

Wederom problemen met Onur Air vliegtuigen

Onur Air 2Vandaag zijn er weer twee problemen voorgekomen met Onur Air vliegtuigen.
Het eerste vliegtuig heeft als gevolg van hevige regenval problemen bij de landing op Istanbul gekregen. Het toestel raakte buiten de baan. Alle 123 mensen hebben het vliegtuig ongedeerd kunnen verlaten.
Het tweede vliegtuig had problemen met de motoren waardoor de Franse passagiers op de luchthaven van Izmir na urenlange vertraging over moesten stappen op een ander vliegtuig.

Dit zijn niet de eerste incidenten met Onur Air vliegtuigen. In mei legden de Nederlandse luchtvaartautoriteiten het bedrijf twee weken lang een vliegverbod op. Ook in Zwitserland, Frankrijk en Duitsland was Onur Air enige tijd niet meer welkom wegens mankementen aan zijn vliegtuigen.

Datum artikel: 16-09-2005 Onur AirZie ook:

2 Reacties op Wederom problemen met Onur Air vliegtuigen

 1. erdogan
  5-10-2005 23:40
  1

  wie heeft de vlıegtuıg getankt de turken soms?
  hou toch op met dıe schandelıjke woorden. het is gewoon om de klm .transavıa of welke firma dan ook te beschermen met dıe hoge prıjzen van hun.nederlandse regering moet er mee op houden met de propaganda het schaad alleen de samen werking met de turken en het schaad meer jullıe dan de turken .(dıe slaan een keer terug .dan moet je nıet gaan janken
  dıe turken dıoen dıt en dat

 2. erdogan
  5-10-2005 23:46
  2

  kıjk ook eens welke hollandse vlıegmaatschapijen dıe pech hebben . en hoeveel doden er gevallen zin in het verleden. onze trots(martinair)en hoeveel bij onur

Een reactie toevoegen over Wederom problemen met Onur Air vliegtuigen

ATP vakanties