vakantie informatie

12Rent.com, beste online autohuur bedrijf

best car rental agencyWij van Travelinside vonden het hoog tijd voor een onafhankelijk onderzoek naar reisbedrijven in Nederland en Europa. Dit jaar hebben wij als eerste een groot aantal autoverhuur bedrijven getest. Bij de geselecteerde bedrijven werd gekeken naar prijs, website, aantal bestemmingen, aftersales en het geleverde product.
De volgende bedrijven zijn getest:

 • SunnyCars
 • E-sixt
 • Easycar
 • 12Rent.com
 • Auto Europe

12Rent.com scoort op alle vijf de punten zeer hoog en komt gemiddeld genomen als beste uit het onderzoek. Uit ons onderzoek blijkt dat 12Rent.com nummer 1 is op het gebied van all inclusief pakket aanbieder. Dit houdt in dat de consument niet voor dure verrassingen komt te staan bij het afhalen van de auto. 12Rent.com staat ook op de eerste plaats als het gaat om de goedkoopste autohuuraanbieding. De statistieken geven aan dat de consument bij 12Rent.com 73% kans heeft op de goedkoopste huurprijs en slechts 1% op de hoogste. De details van het onderzoek zullen binnenkort op deze website in de vorm van een PDF gepubliceerd worden.

Travelinside gaat dit jaar nog meer awards uitdelen. De volgende is voor het beste online vliegticket bedrijf. Houdt onze website in de gaten.

Datum artikel: 20-08-2007 OnderzoekZie ook:

Eén reactie op 12Rent.com, beste online autohuur bedrijf

 1. J
  29-06-2009 23:52
  1

  Mhm.. Is dit geen advertorial? 🙂 Wat zijn de gegevens van de andere verhuurbedrijven dan?

Een reactie toevoegen over 12Rent.com, beste online autohuur bedrijf

ATP vakanties