vakantie informatie

TUIfly.com op termijn nieuwe naam voor ArkeFly

Tuifly.com Alle luchtvaartmaatschappijen binnen de TUI Group vallen op termijn onder de gezamenlijke nieuwe naam TUIfly.com. Dat meldde TUI vrijdag (15 december) bij de bekendmaking van een actieplan om de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen. Vanaf volgend jaar gaan de Duitse luchtvaartmaatschappijen Hapagfly en Hapag-Lloyd Express (HLX) al verder onder deze naam.

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij van TUI is ArkeFly, terwijl in België Jetairfly onder het reisconcern valt. Andere TUI Airlines zijn het Britse Thomsonfly, TUIfly Nordic in Scandinavië en het Franse Corsairfly. In 2007 wordt al een gezamenlijke internetportal gelanceerd. Vanaf 2008 veranderen de maatschappijen hun naam geleidelijk in TUIfly.com, zo maakte TUI bekend.

Datum artikel: 15-12-2006 LuchtvaartZie ook:

2 Reacties op TUIfly.com op termijn nieuwe naam voor ArkeFly

 1. carolina
  13-08-2008 23:33
  1

  hoi we zijn een fam.uit genk en we zouden graag met tuifly willen vliegen vanuit keulen naar bari maar mijn vraag is mogen er ook honden mee want ik vind niets trug bij het boeken ervan heb namelijk een kruising van een duitste scheper rotwailer graag een antwoord dank u

 2. Tony
  7-09-2009 22:51
  2

  Even een kleine vraag betreffende vluchten naar Kaapverdie!!!!
  Ik hoorde van verschillende mensen dat jullie per 1 Oktober naar Kaapverdie gaan vliegen, ik wil graag iets meer over weten.
  Welke bestemmingen en welke dagen jullie gaan vliegen en eventueel de kosten van een retourtje en een enkeltje.

  Ik hoop wel op snelle reactie van jullie.

Een reactie toevoegen over TUIfly.com op termijn nieuwe naam voor ArkeFly

ATP vakanties