vakantie informatie

Gratis tickets bij Malaysia Airlines

In een persbericht van Malaysia Airlines staat dat de luchtvaartmaatschappij van plan is om een actie te starten om de nieuwe vliegroutes binnen zuid-oost Azië te promoten. Het bedrijf is van plan om een miljoen gratis tickets weg te geven om de verkoop een push te geven. Door de gestegen prijzen als gevolg van de stijgende olie prijzen zijn het aantal boekingen fors teruggelopen.

Met haar Everyday Low Fares (klinkt als Wallmart trouwens) campagne wil Malaysian Airlines haar vliegtuigen weer vol krijgen. De tickets die weggegeven worden vertegenwoordigen 30% van de overcapaciteit van de maatschappij.

Om in aanmerking te komen voor de gratis tickets moet je een boeking maken in de twee weken na 21 mei. De aanbieding is alleen geldig voor 24 regionale routes in Azië (je moet dan al daar zijn) en geldt alleen in de periode tussen 1 juli en 14 december. Luchthaven belasting, brandstof toeslag en administratie kosten moeten nog wel betaald worden.

Kijk voor meer details op de actie website.

Datum artikel: 15-05-2008 LuchtvaartZie ook:

2 Reacties op Gratis tickets bij Malaysia Airlines

 1. John
  23-06-2008 11:18
  1

  Toch een behoorlijke marketing investering, zal er wel nooit worden uitgehaald aan de andere kant is er toch die capaciteit.

 2. Ramy
  18-09-2008 23:59
  2

  helemaal mee eens

Een reactie toevoegen over Gratis tickets bij Malaysia Airlines

ATP vakanties