vakantie informatie

Barbados Informatie

Tropisch ‘Little England’
Barbados heeft als bijnaam ‘Little England’, maar gelukkig heeft deze niks met het Engelse weer te maken. Het tropische eiland Barbados was tot 1966 onderdeel van Engeland, waardoor de Britse invloeden nog steeds duidelijk merkbaar zijn. Zo wordt er links gereden en is cricket de populairste sport. Op Barbados heerst een ontspannen sfeer. De bewoners, waarvan de meeste van negroide afkomst, zijn behulpzaam en vriendelijk. De nationale drank is rum en die wordt dan ook volop gedronken. Volgens sommigen is Barbados zelfs de geboorteplaats van de rum. Maar naast de rum en de ontspannen sfeer, is Barbados vooral populair vanwege haar prachtige stranden en heerlijke klimaat. De noordoostkust is erg ruig, maar de zuid- en westkust bieden heerlijke stranden, waar je op je gemak kunt duiken, snorkelen of zwemmen.

barbados


Datum artikel: 20-10-2008 Informatie

Zie ook:

2 Reacties op Barbados Informatie

 1. bubba
  23-10-2008 12:57
  1

  Rummmmmmm dan ga ik wel even een kijkje nemen daarzo, kijken of ze de Pyrat Cask ( €199,- ) goedkoper hebben.

 2. Redactie
  23-10-2008 13:44
  2

  Beste meneer Bubba a.k.a Link Spammer,

  u beseft hopelijk dat uw linkjes automatisch de “nofollow” tag meekrijgen als u ze hier plaatst? Dit betekent dat Google deze linkjes niet volgt en dus ook van geen enkele waarde zijn voor uw website.

  Wilt u hier alstublieft mee ophouden. Als u wilt adverteren op deze site dan kun u ons bereiken via het contact formulier.

Een reactie toevoegen over Barbados Informatie

ATP vakanties