vakantie informatie

Romantische hotels

Romantische HotelsEen weekendje in een romantisch hotel is met deze slechte zomer misschien de enige manier om er eens lekker uit te zijn, zonder helemaal nat te regenen of geultjes om de tent te moeten graven. Speciaal voor de lezers die er aan zitten te denken om hun partner eens te verwennen met een verasssingsweekendje in een romantisch hotel, hebben wij een lijstje samengesteld met romantische hotels.

Romantische Kasteel Hotels
Kasteel hotelIn Limburg en net over de grens in Belgiƫ staan een aantal schitterende kastelen waar je een kamer in kunt huren. Op de site van Chateauhotels bijvoorbeeld kun je er een aantal bekijken en eventueel een reservering maken. Ook op de veluwe en in het zuiden van Limburg zijn verschillende kasteel hotels te vinden. De prijzen per nacht kunnen aardig oplopen, maar met een arrangement (incl. ontbijt en diner) kun je vaak een aardige deal treffen. We hebben een aantal links op een rijtje gezet:

Romantische Design Hotels
Design HotelsAls je niet van kastelen houdt of gewoon liever in een modern hotel in het centrum van een stad wilt verblijven, is een romantisch design hotel een leuk idee. Je verblijft in een uniek hotel met een speciaal thema of met allemaal verschillende thema’s. Een design hotel wordt door een vormgever, architekt of kunstenaar op geheel eigen wijze ingericht. Waardoor een verblijf in een design hotel veel meer is dan een simpele hotelovernachting. We hebben weer een aantal interessante locaties op een rijtje gezet:

Dus neem je partner of nieuwe liefde vandaag nog mee naar een leuk romantisch hotel.

Datum artikel: 27-07-2007 HotelsZie ook:

Een reactie toevoegen over Romantische hotels

ATP vakanties