vakantie informatie

Nieuwe kans voor Club Aldiana

AldaniaDe meerderheid van Club Aldiana(75%) is nu definitief aan de Spaanse onderneming Grupo Santana Cazorla verkocht. Maar de luxe Club behoudt wel de ondersteuning van minderheidsaandeelhouder Thomas Cook(Neckermann). Het concept zal volgens insiders niet veranderen.

Hoeveel de Grupo Santana Cazorla voor de Club Aldiana heeft betaald, is niet bekend gemaakt. Thomas Cook had voor een 100% aandeel € 100 miljoen gevraagd. Ze wilde ervan af om zich op de kernactiviteiten te kunnen concentreren. Maar de Club was ook een financieel zorgenkind. Vorig jaar moest er € 30 miljoen op worden toegelegd.
Voor Aldiana betekent de verandering van de eigendomsstructuur volgens insiders een nieuwe kans op succes. Zij rekenen in de toekomst met nieuwe clubs in andere gebieden en eventuele renovatie van verouderden. De Spaanse onderneming, die haar hoofdkantoor op Gran Canaria heeft, heeft dat ook bevestigd. Zij is vooral actief in bouw, projectontwikkeling en hotelmanagement. Aldiana heeft op dit moment 11 clubs, waarvan de meeste rond de Middellandse zee.

Datum artikel: 9-10-2005 HotelsZie ook:

Een reactie toevoegen over Nieuwe kans voor Club Aldiana

ATP vakanties