vakantie informatie

Hotel Specials en het overname geweld

Hotel SpecialsHotel specials gelooft in eigen kracht en wil voorlopig niet overgenomen worden, nadat de eigenaren van Bookings.org (110 mlj. Euro) en Weekendjeweg.nl (33 mlj. Euro) voor het grote geld van buitenlandse investeringsmaatschappijen gezwicht zijn, geeft het onlangs sterk gegroeide Hotel Specials het op eigen kracht te kunnen.

HotelSpecials is in 2001 begonnen als een hobbyproject, aldus eigenaren Stals (27) en Hofstede (26), sinds 2,5 jaar hebben de heren het hobbyproject omgezet tot een serieus bedrijf en inmiddels werken er 28 mensen bij Hotel Specials.

Zelf staan Stals en Hofstede voorlopig afwijzend tegen een overname. “Zolang we jaarlijks 300 tot 400 procent blijven groeien, willen we Hotel Specials zelf blijven doen. We hebben op dit moment bijvoorbeeld ook helemaal geen investeerders nodig. Alles wat we doen, kunnen we voorlopig financiĆ«ren uit de kasstroom,” zegt Hofstede.

De meeste tijd steken Stals en Hofstede in de aanwas van nieuwe klanten. De komende tijd wil Hotel Specials gaan werken aan zijn naamsbekendheid bij het grote publiek. Vandaar dat er sinds kort ook wekelijks paginagroot geadverteerd wordt in De Telegraaf. Plannen -hoewel Hotel Specials wel actief is met een Nederlandstalige site in BelgiĆ« – om uit te breiden in het buitenland zijn er voorlopig niet. Daarnaast hebben Stals en Hofstede ook nog Hotelaanbiedingen.nl. Daar komen 4.000 bezoekers per dag op af.

Het hele interview op: Emerce

Datum artikel: 12-08-2005 HotelsZie ook:

Een reactie toevoegen over Hotel Specials en het overname geweld

ATP vakanties