vakantie informatie

Bijzonder Kamperen

tent bij de boerDit weekend zijn de ANWB kampeerdagen op recreatiegebied Ouderkerkplas bij Ouderkerk a/d Amstel. Naast het standaard kamperen in tent of caravan zijn er een aantal hele leuke alternatieven voor het ouderwetse kamperen.

De Boomtent

Helemaal te gek voor jonge kinderen: De Boomtent! In deze groene druppel die aan een boom hangt, kun je met de hele familie slapen. Waar? Camping de Hertshoorn in Garderen.
De boomtent biedt ruimte aan twee volwassen en twee kinderen. € 55 per nacht per boomtent. Een ontbijt is los bij te bestellen. Zie Ardoer.nl voor meer informatie en boekingen.

boomtent

Bij de boer

Op tien verschillende plekken in Nederland kun je slapen in een tent van Het Betere Boerenbed met traditionele boerenmeubels. Deze is altijd gevestigd op of in de omgeving van een natuurgebied of een landgoed. Voor meer informatie of boekingen ga naar boerenbed.nl. Op drie locaties in Nederland tref je ook Het Betere Boerenbadhuis aan, bestaande uit een groot houtengestookt warmwaterdompelbad, een houtgestookte sauna, een warme regendouche en een koude stortdouche. Voor een alternatieve spa!

boerenbed

Op een vlot

Kamperen op een vlot met een dakje erbovenop. Op het vlot kun je in alle rust genieten van de prachtige natuur. De fluitende vogels en het kabbelende water zorgen voor de geluiden, die helemaal passen bij deze vakantie. De vlotten zijn alleen bereikbaar met de kano. Bekijk de website voor meer informatie.

kamperen_op_een_vlot

Nachtje Wigwam

Leuk als je met een grote groep bent. De tent biedt ruimte aan maximaal 15 personen. Er zijn stretchers en matten van 10cm dik aanwezig. Neem zelf een slaapzak, kussen, handdoeken en theedoeken mee. Eventueel kan er nog een tent bij worden geplaatst. ‘s Avonds kun je genieten van een haardvuurtje op de veranda. Voor informatie en prijzen ga je naar twentetipi.nl

wigwam kamperen

Datum artikel: 18-04-2009 ExclusiefZie ook:

Een reactie toevoegen over Bijzonder Kamperen

ATP vakanties