vakantie informatie

Dubai ook bij Nederlanders in trek

DubaiOok in Nederland neemt de belangstelling voor Dubai als vakantiebestemming explosief toe. In de eerste helft van dit jaar gingen er al 30.000, 52% meer dan in het jaar ervoor. Toen was er ook al een stijging van 39%. Berichtte de directeur van het in Parijs gevestigde Verkeersbureau.

Iedereen denkt bij Dubai natuurlijk aan olie. Maar het belang daarvan voor de economie is de laatste jaren nog maar 10%. Andere sectoren groeien, zoals het toerisme. Dat heeft in de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. In 2004 kwamen er ruim 5 miljoen naar de woestijnstaat, die slechts 1,5 miljoen inwoners telt en nauwelijks groter is dan onze provincie Noord Holland.
Nederlanders gaan vooral voor avontuur en actieve vakanties naar Dubai. Op een roadshow in Amsterdan zei directeur Pascal Maigniez, dat zij zich over de veiligheid in zijn land geen zorgen hoeven te maken. Ook vrouwen kunnen zich daar vrij bewegen.
Net Tours en Travels , een grote private incoming touroperator in Dubai, heeft sinds kort een Nederlandse vertegenwoordigster. Bij Air Agencies Holland vertegenwoordigt Eric van Denderen in Nederland de belangen van de luchtvaartmaatschappij Emirates, die echter niet vanuit Nederland vliegt; wel vanuit Dusseldorf en Parijs. (rtm.sales@airagencies.nl)

Datum artikel: 28-11-2005 DubaiZie ook:

Eén reactie op Dubai ook bij Nederlanders in trek

  1. halaalalala
    1-07-2008 13:46
    1

    hallooeee tegnaaaa!!!

Een reactie toevoegen over Dubai ook bij Nederlanders in trek

ATP vakanties