vakantie informatie

Manager D-reizen naar Libralab

LibralabEnkele dagen geleden is Martin van Kranenburg, voormalig manager E-commerce van D-reizen, benoemd tot senior internet adviseur bij Libralab.nl. In die functie is hij verantwoordelijk om bedrijven verder te helpen met het opzetten, beheren en continue verbeteren van Internet en IT toepassingen.

In juni 1995 is Van Kranenburg aan de slag gegaan bij D-reizen daar heeft hij aan de wieg gestaan van de website van D-reizen. Als Manager E-commerce was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en optimalisatie van D-reizen.nl. Na bijna 11 jaar D-reizen zal hij zijn ruime internet ervaring inzetten om bedrijven te adviseren en verder te helpen met internetoplossingen.

Libralab
Libralab is een jong, snel groeiend internet en IT bedrijf in Utrecht. Het bedrijf helpt en ondersteunt bedrijven met het opzetten, beheren en optimaliseren van internettoepassingen. Libralab is een full service internet & IT bureau, dat wil zeggen dat Libralab de expertise in huis heeft om trajecten van A tot Z uit te voeren. Libralab werkt ondermeer voor Hemels BV, Holiday Cars, Elmar Reizen, Juwelier van der Eerden, MB Car Hire, Mediaflex Jobsupport, VakantieDiscounter en Mercedes-Benz.

Datum artikel: 4-05-2006 D-ReizenZie ook:

Een reactie toevoegen over Manager D-reizen naar Libralab

ATP vakanties