vakantie informatie

D reizen in zee met Zoover

Dreizen Reisbureauketen D-reizen en Zoover, de onafhankelijke reiswebsite met vakantie-beoordelingen, zijn een nauwe samenwerking gestart.

Onderdeel van de samenwerking is dat D-reizen bij iedere accommodatie op haar website het ‘oordeel’ van Zoover vermeld, middels een rapportcijfer. Dit rapportcijfer is een gemiddeld cijfer van de beoordelingen van die vakantiegangers, die op Zoover de accommodatie hebben beoordeeld op onder andere algemene indruk, prijs/kwaliteit, activiteiten, ligging, kindvriendelijkheid en eetgelegenheden.

“De samenwerking met Zoover is een goede aanvulling op onze service aan de consumenten. Op deze manier krijgen onze klanten gegarandeerd een onafhankelijk en objectief oordeel van een accommodatie en weten ze precies wat ze kunnen verwachten” aldus Will van den Hoogen, directeur D-reizen. “Samen met de beschrijving en de foto van de accommodatie bieden we onze klanten op D-reizen.nl nu een totaalbeeld. Ook biedt deze beoordeling – naast het advies van onze reisadviseuses in onze Vakantiewinkels – een goede aanvulling op de onafhankelijke advisering aan onze klanten.”

Datum artikel: 25-06-2007 D-ReizenZie ook:

3 Reacties op D reizen in zee met Zoover

 1. Dhr.Oonk.
  5-01-2009 18:43
  1

  Geweldig !

 2. Mark van horen
  4-01-2010 02:11
  2

  ZOOVER is nep hoor, verwijderd berichten als ze negatief zijn.

 3. Rogier
  23-06-2010 16:08
  3

  Sinds wanneer is Zoover onafhankelijk?? Alleen de accommodaties van geldschieters worden vermeld. Andere annbieders zullen NOOIT hun naam bij hun accommodatie naar voren zien komen

Een reactie toevoegen over D reizen in zee met Zoover

ATP vakanties