vakantie informatie

Zwitser en Rus bij vier buitenlandse doden Dahab

dahab bombing Door de bomaanslagen in de Egyptische badplaats Dahab zijn zeker vier buitenlanders om het leven gekomen. Volgens een veiligheidsfunctionaris gaat het in ieder geval om een Zwitser en een Rus. De slachtoffers worden overgebracht naar het mortuarium in de plaats Sharm el-Sheikh.

Bron: Het Laatste Nieuws.be

Verder meldt het dagblad dat de vluchten naar Egypte vanuit Belgie gewoon doorgaan.

De vluchten vanuit Belgiƫ naar Egypte zijn niet geschrapt na de aanslagen maandagavond in Dahab, waarbij minstens 23 doden vielen en 62 anderen gewond raakten. Dat melden de touroperators TUI Belgium en Thomas Cook dinsdag. TUI Duitsland annuleerde wel de vluchten naar de Sinai en Nederlandse toeristen begonnen hun vertrek naar de regio af te zeggen.

Vanhaelemeeschde, woordvoerder van TUI Belgium, liet weten dat geen enkele Belg zijn reservering annuleerde. “Anderhalf uur na de opening van onze kantoren waren er nog geen annuleringen”, verklaarde Perignon. TUI Duitsland liet dinsdag weten zijn vluchten naar de Sinai te annuleren. De touroperator preciseerde dat niemand van de tweehonderd klanten in de regio gewond raakte bij de aanslagen. In Nederland verwacht TUI dat een dertigtal reizigers hun reis naar Egypte zullen afzeggen. Twaalf passagiers voor de eerste vlucht naar Sharm-el-Sheikh zijn niet vertrokken.

Datum artikel: 26-04-2006 BuitenlandZie ook:

Een reactie toevoegen over Zwitser en Rus bij vier buitenlandse doden Dahab

ATP vakanties