vakantie informatie

Samenwerking Neckermann met Citybank

neckermannNeckermann België gaat samen met de Citybank een VISA-kaart uitgeven. Bezitters daarvan kunnen daarop sparen voor een Neckermann-vakantie.

Voor elke 100 euro die bezitters van de VISA– kaart besteden, krijgen ze een tegoed van 1 euro die ze tot maximaal 250 euro per jaar opbouwen kunnen om een vakantie bij Neckermann (aan) te betalen.

Voor Neckermann is dat een van de nieuwe ideeën waarmee wordt gereageerd op de steeds kritischer wordende consument. Die laat zich enorm leiden door de prijs-kwaliteitsverhouding, meent Neckermann. De gevolgen van de hoge olieprijs voor de vakanties druist daar tegenin.
Neckermann heeft als nieuwe bestemming voor vliegvakanties Montenegro in het vroegere Joegoslavië. Naar Palma de Mallorca worden minitrips aangeboden. Vanaf 18 december wordt opnieuw naar het vorig jaar door Tsunami getroffen Phuket in Thailand gevlogen. Bij Neckermann bestaat het gevoel dat de toeristen zich minder lang door rampen laten beinvloeden. “En als er wat gebeurt hebben we een noodplan klaar. Wat iemand die alleen reist niet heeft”, aldus Pierre Fivet. Volgens hem lopen de boekingen al goed.

Datum artikel: 12-12-2005 BuitenlandZie ook:

Een reactie toevoegen over Samenwerking Neckermann met Citybank

ATP vakanties