vakantie informatie

Aldi nu ook met online reiswinkel

AldiDe Duitse discounter Aldi Nord is deze week begonnen met de online verkoop van complete vakanties. De toeloop op de website was de eerste dag direct zo groot dat deze binnen enkele uren na de opening al crashte. Telefonisch konden de reizen wel gewoon geboekt worden.

Aldi werkt voor het reisaanbod samen met de tot het TUI-concern behorende direct-seller Berge & Meer. De discounter lokt klanten met vijf aanbiedingen, van een complete cruise tot een hotelvakantie in de buurt van het Oostenrijkse Salzburg. De reizen kunnen zowel online als telefonisch worden geboekt.

Aldi Nord volgt daarmee in het voetspoor van de concurrentie. Lidl lanceerde vier maanden geleden een soortgelijke dienst in samenwerking met Paneuropa, dat eigendom is van KarstadtQuelle en Thomas Cook. De discountketen Plus boekt al langere tijd succes met de verkoop van reizen. Aldi zelf verkocht eerder onder meer goedkope vliegtickets als tijdelijke aanbieding.

Datum artikel: 8-01-2007 BuitenlandZie ook:

3 Reacties op Aldi nu ook met online reiswinkel

 1. K.Oenema
  2-05-2008 22:38
  1

  Kunnen wij als nederlanderse klanten ook vakantiereis boeken bij Aldi?
  Zo ja dan zou ik graag een reisbrochure ontvangen.

 2. Redactie
  3-05-2008 13:14
  2

  Voorzover ik weet kan het in Nederland nog niet, misschien dat ze dat binnenkort een keer oppakken.

 3. A.J.P.M.PRINSEN
  7-11-2009 15:44
  3

  Ik heb geprobeerd een cruise te boeken naar de Baltische Zee via internet. Vertrek vanuit Amsterdam, daarna Dover, Kopenhagen, St.Petersburg, Helsinki, Stockholm, Rostock en weer Amsterdam (zomer 2010). Daags daarna werd ik vanuit Duitsland gebeld door Berge & Meer dat deze reis alleen mogelijk is indien je in Duitsland een adres hebt. Jammer !!

Een reactie toevoegen over Aldi nu ook met online reiswinkel

ATP vakanties