vakantie informatie

Surseance van betaling voor BelAir

BelAirTouroperator BelAir heeft vanmiddag een bericht verstuurd aan al haar agenten en partners waarin staat dat de touroperator surseance van betaling aan heeft moeten vragen.

Hoewel Bel Air het zomerseizoen 2005 naar eigen zeggen, redelijk goed heeft kunnen afsluiten, had het bedrijf onvoldoende ruimte om het slechte winterseizoen, met een tegenvallend boekingspatroon en een immer dalende reissom, het hoofd te bieden.

Tot het allerlaatste moment is een potentiƫle overname met nieuwe bedrijfsactiviteiten mogelijk geweest, maar de financieringsgrond daarvoor is op het laatste moment vervallen. Daardoor heeft Bel Air moeten besluiten (voorlopige) surseance aan te vragen.

Het ANVR adviseert: Wanneer u (als consument) rechtstreeks bij Bel Air heeft geboekt, ontvangt u over enkele dagen van ons een brief waarin staat beschreven hoe u moet handelen om uw reisgeld terugbetaald te krijgen. Wij verzoeken u dringend geen betalingen meer aan Bel Air te doen. Heeft u via een reisbureau bij Bel Air geboekt? Houdt u dan contact met uw reisbureau over de afwikkeling van uw claim. Wij zullen uw reisbureau informeren over de gang van zaken. Blijft u deze site bezoeken voor het verkrijgen van het laatste nieuws (zie www.sgr.nl).

Klanten die nu via Bel Air op vakantie zijn kunnen hun reis voortzetten.

Datum artikel: 15-12-2005 BinnenlandZie ook:

Een reactie toevoegen over Surseance van betaling voor BelAir

ATP vakanties