vakantie informatie

Kras Stervakanties winkels worden opgeheven

Kras Stervakanties De Raad van Bestuur van TUI Nederland en de directie van KRAS SterVakanties zijn voornemens om de 19 reisbureaus van KRAS SterVakanties per 1 november 2006 samen te voegen met de dichtstbijzijnde reisbureaus van Arke. Het rendement van de KRAS-reisbureaus voldoet niet meer aan de hoge eisen die KRAS stelt. Tevens boeken steeds meer consumenten de reis bij KRAS SterVakanties via internet.

Om op deze ontwikkelingen in te spelen, maar de service voor de klant via het reisbureau niet helemaal kwijt te raken, is voorgenoemde beslissing genomen. Zo kan KRAS SterVakanties haar activiteiten via internet en vanuit de Arke-reisbureaus voort blijven zetten. De KRAS-reisbureaus in Alkmaar en in het Wereldmuseum in Rotterdam blijven, gezien de unieke locaties en samenwerkingsverbanden, wel bestaan onder de naam KRAS. Voor het KRAS-reisbureau in Venlo geldt dat de huidige vestiging geopend blijft, maar verder gaat onder de naam Arke. KRAS-medewerkers met vaste contracten krijgen een alternatief aangeboden op een van de reisbureaus van Arke, de overgebleven KRAS-reisbureaus of het callcenter van KRAS SterVakanties.

Arke beschikt over 120 reisbureaus, verspreid door heel Nederland. Voor de consument die nog aanvullend advies over de KRAS-producten wenst, of het product graag op de vertrouwde manier via het reisbureau wil blijven boeken, is een verkopend Arke-kantoor dan ook altijd in de buurt. Naast de reizen van KRAS zijn uiteraard ook alle andere vertrouwde reismerken in de Arke-reisbureaus te vinden, zoals Arke en Holland International.

Bron: Tui.nl

Datum artikel: 3-08-2006 BinnenlandZie ook:

Een reactie toevoegen over Kras Stervakanties winkels worden opgeheven

ATP vakanties