vakantie informatie

HTC Reizen daagt Telegraaf voor rechter

HTC ReizenHTC Reizen in Eindhoven gaat een rechtzaak starten tegen Dagblad de Telegraaf. Vandaag meldde de krant in hun zondageditie dat honderden reizigers in de problemen waren gekomen door geldnood van de reisaanbieder. Volgens het bericht zouden honderden reizigers met gijzeling zijn bedreigd bij de terugreis doordat de rekeningen niet waren betaald door HTC. De telegraaf meldt verder dat passagiers verder konden nadat zij de sommen zelf hadden betaald. Ook zouden er reizigers bijna zijn gestrand omdat stoelen niet betaald zouden zijn.

Het reisbureau geeft toe dat er wat problemen waren met Corendon, een vliegmaatschappij waar HTC mee vliegt. Daardoor moest een grote groep passagiers overgeboekt worden en die problemen zijn inmiddels de wereld uit. HTC geeft aan dat de rest van de verhalen verzonnen zouden zijn door de concurrentie.

Wij hebben zelf ook een onderzoek gedaan. Van een aantal reisagenten kregen wij te horen dat passagiers op Schiphol geen Corendon ticket kregen voordat er zo’n 300 euro bijbetaald werd. HTC Reizen adviseerde haar reisagenten haar klanten dit bedrag zelf over te maken zodat ze het later van HTC terugbetaald zouden krijgen. Op zich is dit wel een vreemde gang van zaken, omdat HTC natuurlijk de balie van Corendon had moeten bellen om e.e.a. zelf op te lossen i.p.v. dit op te laten lossen door de klanten zelf.

Bron: Blikophetnieuws

Datum artikel: 2-10-2006 BinnenlandZie ook:

Een reactie toevoegen over HTC Reizen daagt Telegraaf voor rechter

ATP vakanties