vakantie informatie

AnnaSol: Nieuwe aanbieder voor Turkije

AnnasolDe markt van gespecialiseerde aanbieders van reizen naar Turkije is voortdurend in beweging. Nadat afgelopen zomer een aantal kleine touroperators noodgedwongen het veld moest ruimen is met AnnaSol weer een nieuwe aangetreden. Die lijkt echter stevig op eigen benen te staan.

Annasol staat in Nederland geregistreerd als DentourBV. Dat is een dochteronderneming van het Turkse Ten Tour, een familiebedrijf, dat sinds 1980 bestaat. Ten Tour heeft al eigen reisorganisaties in Frankrijk, België en Duitsland, samen goed voor 225.000 passagiers. Zij verwerkt in Turkije met incoming service 55.000 passagiers, voor touroperators uit Italië en Spanje, voorheen ook voor HTC-Reizen en Pasatours in Nederland. De onderneming is eigenaresse van negen drie-tot vijfsterrenhotels, heeft een uitgebreid wagenpark van touringcars, een eigen vloot van jachten voor dagcruises en regionale kantoren in de bekendste Turkse vakantiegebieden . De onderneming telt 6.700 personeelsleden en haalde in 2004 een omzet van 150 miljoen euro.
In Nederland rekent dochter AnnaSol al in 2006 met 40.000 passagiers. Volgens het persbericht zal merendeels worden gevlogen met Nederlandse luchtvaartmaatschappijen, maar ook met Turkse airlines, de klant mag kiezen. Behalve vanaf Schiphol ook vanuit Groningen, Eindhoven en Maastricht.
Eind november komt een speciale vroegboekgids uit. Daarin krijgen de drie Club Oranges hotels in Belek, Bodrum en Kusadasi extra aandacht. Die zijn exclusief voor de dochters in de West Europese landen. Vandaar dat in de pers al over `Russen-vrije vakanties´ werd geschreven.
De volledige brochure komt half december uit. Met een compleet aanbod van populaire badplaatsen, stadsarrangementen in Istanbul, Fly Drives, groepsreizen en cruises met Turkse `Guletboten`. Beloofd wordt een team van Nederlandse vakantiegangers. De verkoop loopt over de reisbureaus.
AnnaSol is gevestigd in Den Haag. Aan een eigen website wordt nog gewerkt, aan het lidmaatschap van de Stichting Garantiefonds en ANVR ook.

Datum artikel: 25-11-2005 BinnenlandZie ook:

Eén reactie op AnnaSol: Nieuwe aanbieder voor Turkije

  1. ad zoeteman
    11-01-2006 12:36
    1

    waar vind ik de gegevens over de voorwaarden van model gezin

Een reactie toevoegen over AnnaSol: Nieuwe aanbieder voor Turkije

ATP vakanties