vakantie informatie

Ross Holidays scoort hoog!

Ross HolidaysUit een eigen onderzoek van Ross Holidays naar de beoordeling van haar accommodaties bij klantbeoordelingsite Zoover.nl is gebleken dat haar accommodaties gemiddeld met een 8.1 beoordeeld worden. Uitschieters zijn Molen Mantalèna op Skyros, deze wordt beoordeeld met een 10 en Huize Marita op Kythira met een 9.6.

Over Ross Holidays

Omdat in de filosofie van Ross Holidays persoonlijke benadering en kleinschaligheid de sleutelwoorden zijn, vindt de reisonderneming het belangrijk wat klanten vinden van haar accommodaties. Aspecten als in de buurt wonende hulpvaardige eigenaars of beheerders, een rustige ligging, beschikbare privacy en de aanwezigheid van winkels, worden meegenomen in haar overwegingen.
Eigenaar Stefanos Stefanou, geboren en getogen op Corfú, gebruikt zijn ervaring en kennis om goed aanbod te vinden en aan te bieden.

Ross Holidays biedt accommodaties aan op de eilanden Kefaloniá, Itháki, Corfú, Samos, Chios, West-Kreta, Zuid-Kreta, Lefkas, Kýthira, Skyros en Skopelos; de schiereilanden Peloponnesos en Pílion alsmede de provincie Épiros met Parga en Sívota.

Bron: Rossholidays.nl

Datum artikel: 3-07-2007 BedrijvenZie ook:

Een reactie toevoegen over Ross Holidays scoort hoog!

ATP vakanties