vakantie informatie

Op privé safari met Neckermann

neckermann Neckermann biedt vanaf komend winterseizoen in Kenia naast groepssafari’s ook prive safari’s aan. De mooiste en bekendste parken van Kenia worden tijdens deze rondreizen aangedaan en de gast logeert in comfortabele lodges.

Neckermann ziet een toenemende vraag naar prive rondreizen en biedt deze dan ook op vrijwel alle verre bestemmingen aan. Kenia is nu aan dit rijtje toegevoegd.

De safari’s die nu ook met z’n tweeën geboekt kunnen worden zijn de 5-daagse Jambo Prive Safari, de 4-daagse Masai Mara Prive Safari en de 8-daagse Kenia Highlights Prive Safari. De goedkoopste safari valt te boeken vanaf 995 euro per persoon.

Het complete Kenia aanbod van Neckermann is te vinden op www.neckermann.nl en in de Neckermann brochure Afrika Winter 2006/2007, die te verkrijgen is bij het reisbureau.

Bron: Reiskrant.nl

Datum artikel: 20-10-2006 BedrijvenZie ook:

2 Reacties op Op privé safari met Neckermann

 1. elswittem
  8-01-2009 09:29
  1

  Hallo! 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben vroeger nog hier geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en usernaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Ik dacht ik stel me even terug voor

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een dochter van 9 jaar dus alle tips zijn welkom!

  bedankt om mij te helpen,

  Els Wittem

 2. Redactie
  8-01-2009 10:26
  2

  Dag Els,

  Altijd weer naar om te horen. Misschien dat dit iets voor je is?

  http://www.zelfstandigreisadviseur.nl/

  Heel veel succes!

Een reactie toevoegen over Op privé safari met Neckermann

ATP vakanties