vakantie informatie

Ook problemen bij Olympia International

OlympiaGisteren heeft Olympia International uit Beekbergen financieel onvermogen bij SGR aangemeld. Olympia International handelt ook onder de naam Netto Reizen. Het bedrijf, onder leiding van Rob van der Poel, kan de geboekte reizen niet meer uitvoeren.

Consumenten die bij Olympia/Netto Reizen een reis hebben geboekt en niet meer op reis gaan ontvangen een dezer dagen een brief met instructies hoe zij reeds vooruitbetaalde reissommen van het SGR terugbetaald kunnen krijgen. Consumenten die via een reisbureau hebben geboekt kunnen bij dat reisbureau terecht voor meer informatie en hulp bij het indienen van een claim.

De afgelopen jaren liet Olympia International een sterke groei van vakantiebestemmingen zien. Steeds meer bestemmingen werden aangeboden, terwijl de aandacht voor haar specialisme Griekenland steeds minder werd. Olympia International kon de hevige concurrentie (van o.a. Arke, Sunweb) op Griekenland niet meer aan. Het zoeken naar nieuwe markten was slechts een strohalm, welke kennelijk niet sterk genoeg was om het noodlijdende bedrijf te redden.

Datum artikel: 4-09-2007 BedrijvenZie ook:

Een reactie toevoegen over Ook problemen bij Olympia International

ATP vakanties