vakantie informatie

Nieuwe website voor Corendon

CorendonTurkije specialist Corendon heeft een nieuwe site gelanceerd. Een compliment voor de makers, want de site ziet er netjes en overzichtelijk uit.
Wat het eerst opvalt zijn de zoek criteria aan de linkerkant van de pagina. Alle accommodaties hebben een groot aantal selectie criteria meegekregen en hierdoor kan de bezoeker heel makkelijk een selectie op maat maken, zonder eerst pagina’s met hotels door te moeten ploegen. De hotel pagina’s zijn ook veel beter geworden. De informatie is ruim opgezet en de boek module oogt heel eenvoudig.

Corendon

Datum artikel: 13-04-2007 BedrijvenZie ook:

4 Reacties op Nieuwe website voor Corendon

 1. JEROEN
  28-07-2008 20:07
  1

  REIZEN MET CORENDON IS HUILEN

  Januari 2008 reis geboekt met corendon, naar Alanya Turkije.
  vlucht gepland op 23/08 om 00:30 uur , drie dagen voordien Omboeking met ander toestel naar CAI 303 met vertrek OM 10:30.
  12 uur voor vlucht tijdens onze overnachting in het Crown Plaza te Brussel om files te vermijden naar luchthaven kregen we telefonische melding (onbeschoft) dat vlucht nog eens met 9 uur wordt verplaast. Nu rest er mij enkel nog ,om een maximale schadevergoeding te vragen volgens EU wetgeving.
  Waarschijnlijk zal ik weer onbeschoft afgesnauwd worden.
  VERVOLG VAN LIJDENSWEG CORENDON
  eenmaal gekomen en in gecheckt te zijn en zich naar gate te hebben verplaatst, werd vlucht met nog eens 2 uur vertraagd om dan nog eens te vertraagd tot 23.30 uur en dan finaal te worden afgelast. Na heel wat tumult van 33O reizigers (inmiddels 3 vluchten) en tussenkomst van luchthavenpolitie was er de optie om de reis te annuleren omdat ze niet wisten wanneer er nog eens vlucht zou vrij zijn voor Antalya. De reiziger die gebleven zijn op de luchthaven zijn dan uiteidelijk met nog eens 18 uur vertraging vertrokken. ( totaal van 42 uur)
  De volledige reissom (3500 €) zou terugbetaald worden binnen 2 a  3 dagen. Dit geld hadden wij nodig om nog een andere reis te boeken voor tijdens mijn verlof.
  Inmiddels zijn we 6 dagen verder en nog altijd geen geld gezien. Na telefonisch onderhoud met klantendienst van corendon werd mij terug onbeschofterig medegedeeld dat de boekhouding in verlof is en dat er maar na 1 MAAND ZOU TERUGBETAALD WORDEN.
  Daar gaat mijn reis voor deze zomer !!!
  Corendon is een turkse maatschappij en dit is er vooral aan te zien, alles word op een arabische manier opgelost.
  HOPELIJK IS DIT GENOEG OM ONWETENDE REIZIGERS TE BEHOEDEN VAN EEN TOTAAL GEFLOPTE VAKANTIE MET DANK AAN CORENDON.

 2. JANNY
  28-10-2009 20:09
  2

  IK BEGRIJP HIER NIETS VAN HEB AL ZO VAAK MET CORENDON GEVLOGEN NOG NOOIT EEN MIN VERTRAGING GEHAD OOK BIJ DE KLANTENDIENST NOG NOOIT ONBESCHOFT BEHANDELT IK WILDE EEN HOTEL OVERBOEKEN DAT WAS GEEN ENKEL PROBLEEM HEEL VRIENDELIJK BEHANDELD EN AARDIEGENMIJSJES GR JANNY

 3. Hans
  4-03-2010 21:52
  3

  Al maken ze de beste website van de wereld, dan nog zal ik never nooit met oplichters als Corendon vliegen.

  Zij brengen schade aan Turkije als vakantieland, terwijl zij niet in de gaten hebben. Dat de eigenaar zo veel miljoenen heeft verdiend, tegen zo een onhumaan service is uit den boze.

  NOOIT MEER corendon.!!!!!!! Van mij mag de licentie ingetrokken worden!!!!

 4. peter
  19-04-2010 14:43
  4

  peter 19-4-2010

  Na toch al meerdere malen met corendon te hebben gevlogen kan ik melden dat wij pas een keer te maken hebben gehad met een overboeking
  Welke vanuit ons standpunt gezien zeer fatsoedelijk en hoffelijk is afgehandeld
  verder geen klagen ga zo door

Een reactie toevoegen over Nieuwe website voor Corendon

ATP vakanties