vakantie informatie

Merknaam Indigo Tours naar Sudtours

Indigo Tours Logo De reisorganisatie Sudtours neemt de merknaam Indigo Tours over van de Airtrade Holding B.V. en brengt medio februari onder die naam een nieuwe reisgids uit met exotische strandvakanties. Airtours gaat een groot deel van het huidige intercontinentale aanbod van Indigo Tours onderbrengen bij de eigen reisbureauketen VakantieXperts.

Voor VakantieXperts zullen vier nieuwe huismerkgidsen worden gemaakt. Met reisprogramma’s voor de Nederlandse Antillen & Suriname, Caribische Stranden & Cruises, Amerika & Canada en Australië & Nieuw-Zeeland. Gekoppeld daaraan worden tevens vier websites gelanceerd en Xperts Centers geopend in Den Haag, Haarlem en Rotterdam. “In 2006 stoppen we met het leveren van touroperatingproducten aan derden”, aldus Wim Butte, CEO van Airtrade Holding.

De moedermaatschappij BCD N.V. kocht in 2004 zowel Indigo Tours als Maduro Travel. Ze heeft ook belangen in Sudtours, die volgens een mededeling van Butte in de toekomst verder zal worden uitgebreid.

Sudtours stopte 5 jaar geleden met het aanbod van verre reizen naar Kenia, Sri Lanka, de Malediven en Mexico. CEO Hans Mosselman ziet nu onder het label van Indigo Tours weer goede kansen, mede dankzij Indigo. “Die heeft een goede positie en uitstraling in de retail”.

Datum artikel: 4-01-2006 BedrijvenZie ook:

Een reactie toevoegen over Merknaam Indigo Tours naar Sudtours

ATP vakanties