vakantie informatie

Kwart minder boekingen Corendon

CorendonReisorganisatie Corendon boekt op dit moment ongeveer een kwart minder reizen naar Turkije dan normaal. Corendon is gespecialiseerd in vakanties en vliegreizen naar Turkije, waar de vogelgriep is uitgebroken.

“Normaal boeken wij duizend man per dag naar Turkije. Op dit moment is dat zevenhonderd à achthonderd. Men is voorzichtiger geworden met boeken”, aldus directeur A. Uslu van Corendon donderdag. Hij stelt dat mensen wegens de vogelgriep ook minder reizen boeken naar andere Europese bestemmingen, zoals Griekenland.

Uslu noemt de daling “niet rampzalig” voor zijn bedrijf. Volgens de directeur proberen klanten eerder gekochte reizen niet om te boeken. Bij uitzondering staat Corendon dit door de uitbraak van de vogelgriep wel toe.

Reisorganisator Oad, dat een groot deel van de Turkije-vakanties in handen heeft, zegt geen last te hebben van de vogelgriep. Volgens het bedrijf bestaat er wel een algemene tendens dat mensen later boeken. Het bedrijf wijt dit onder andere aan de onzekerheid bij consumenten over hun loonstrookje.

Uit: Nu.nl

Datum artikel: 12-01-2006 BedrijvenZie ook:

Eén reactie op Kwart minder boekingen Corendon

  1. Casper
    27-06-2008 17:05
    1

    Er zijn ook nog anderen oorzaken dat mensen niet meer met corendon gaan.
    Zijn zelf 2 maal met Corendon op reis gegaan.de eerste maal een redelijke reis gehad maar een heel slecht hotel alle gasten die met corendon hadden geboekt zijn gaan klagen bij de hostes maar kregen 0 op hun recrest.een aantal jaren later (afgelopen maand mei) nog een keer geprobeert,een prima hotel Linda in Side maar de terug reis met Corendon een ramp 1 1/2 vertraging 2 maal uitgestelde vlucht in plaats van naar Rotterdam airport naar schiphol,was belooft dat een bus ons naar Rotterdam airport zou brengen niet dus inplaats daarvan kregen we 40 euro in ons handen gedrukt en moesten we maar zien dat we thuis kwamen terwijl mijn vrouw slecht ter been is.En als je probeert telefonisch te klagen moet je wel veel uithouding vermogen heben want je wordt van het kastje naar de muur gestuurt.tot je het maar opgeeft.Dus hartelijk bedankt.

Een reactie toevoegen over Kwart minder boekingen Corendon

ATP vakanties