vakantie informatie

Jiba shirt sponsor NEC

jiba shirt necJiba is de nieuwe shirt sponsor van voetbalclub NEC voor, in ieder geval, seizoen 2006/2007.
Het plaatsen van het Jiba logo op het shirt is niet zonder slag of stoot gegaan. In eerste instantie had de online reisorganisatie zijn logo in geel en blauw op de shirtjes gezet, maar dit vloekte zo met de thuiskleuren van NEC dat, na veel protest van supporters, Jiba heeft besloten de uiting op de shirtjes aan te passen.

“Het is nooit onze bedoeling geweest om de ontstane commotie te veroorzaken”, zegt Harrold de Boer, marketing manager van Jiba, op de website van NEC over de onrust rond het shirt. “We willen noch NEC noch Jiba beschadigen. Op het thuisshirt zijn de huisstijlen van NEC en Jiba gewoon moeilijk te combineren. Wij hebben besloten concessies te doen aan onze huisstijl voor wat betreft de voorzijde van het NEC thuisshirt.”

Het originele blauw logo van Jiba zal nog wel op het uittenue van de club uit Nijmegen te zien zijn.” Voor menig Nederlander is vakantie het leukste wat er is. De Jiba kleuren geel en blauw symboliseren dit gevoel en zijn daarmee de kern van onze organisatie. Er is ons veel aangelegen het positieve gevoel van ‘vakanties’ naar voren te laten komen op het shirt”, aldus De Boer.

Datum artikel: 18-07-2006 BedrijvenZie ook:

Een reactie toevoegen over Jiba shirt sponsor NEC

ATP vakanties