vakantie informatie

Dynamic packaging bij E-bookers

EbookersEbookers heeft de dynamic packaging module van het Zwitserse bedrijf Online Travel in gebruik genomen op haar website. Reizigers kunnen daardoor (volgens e-bookers) via de website van ebookers.nl 10 tot 20 procent besparen op hun vakantie.
Met 280 verschillende airlines en 21.000 uiteenlopende hotels van een tot vijf sterren is het aanbod enorm. Bezoekers kunnen kiezen uit ruim 1 miljoen tarieven, zowel contract tarieven als actuele stuntprijzen en kunnen de vakantie direct online boeken.

De module is bereikbaar via het menu item Citytrip. Eerst dient een bestemming gekozen te worden, daarna de gewenste reisdata en het aantal personen. Vervolgens wordt naar verschillende combinatiemogelijkheden in de database gezocht en wordt de goedkoopste combinatie van hotel en ticket gepresenteerd.

Na het selecteren van het hotel worden ook andere luchtvaartmaatschappijen getoond in combinatie met het betreffende hotel. Deze opties zijn altijd duurder, maar soms wel aantrekkelijker door bijvoorbeeld gunstiger vlucht tijden. De klant betaalt een totale reissom via de creditcard.

Onderzoek Reisrevue

Datum artikel: 4-04-2007 BedrijvenZie ook:

Een reactie toevoegen over Dynamic packaging bij E-bookers

ATP vakanties