vakantie informatie

De VakantieDiscounter ontvangt Thuiswinkel Waarborg

VakantieDiscounter
De Vakantie Discounter, een van de populairste en grootste internetreisorganisaties van Nederland, is sinds kort de trotse bezitter van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org. “Met dit kwaliteitslabel wordt nogmaals benadrukt dat we goed bezig zijn met de verkoop van onze producten en onze serviceverlening aan de consument,” aldus Orlando Morroy, directeur Marketing en Sales, van de VakantieDiscounter.

Het Thuiswinkel Waarborg is het door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor consumenten die producten en/of diensten kopen via onder meer internet en televisie. “Als lid van Thuiswinkel.org verplicht de VakantieDiscounter zich te houden aan de wet- en regelgeving en de opgestelde gedragscodes van de vereniging,” licht Morroy toe. “Dit houdt onder meer in dat we duidelijke informatie moeten verstrekken over onze voorwaarden en garanties, maar dat is bij ons eigenlijk al jarenlang een vanzelfsprekendheid.” Op de internetsite van de VakantieDiscounter zal naast het logo van de SGR en de ANVR nu ook het Thuiswinkel Waarborg een plaats krijgen, zodat het voor de consument duidelijk is dat er bij de VakantieDiscounter veilig online een reis geboekt kan worden. Meer informatie over het Thuiswinkel Waarborg leest u op www.thuiswinkelwaarborg.nl.

Over de VakantieDiscounter
De VakantieDiscounter is een van de grootste lastminute aanbieders van zonvakanties in Nederland. Als direct-seller, waarbij gebruik wordt gemaakt van uiterst efficiƫnte technologie en de vakanties uitsluitend via de internetsite www.vakantiediscounter.nl of telefonisch geboekt kunnen worden, kan de VakantieDiscounter reizen goedkoper aanbieden dan de meeste touroperators. Inmiddels worden jaarlijks ruim 45.000 passagiers vervoerd naar zonbestemmingen over de hele wereld en kent het bedrijf een omzet van 23 miljoen euro.

Datum artikel: 9-11-2006 BedrijvenZie ook:

Een reactie toevoegen over De VakantieDiscounter ontvangt Thuiswinkel Waarborg

ATP vakanties