vakantie informatie

All-Inclusive Egypte steeds populairder

Egypte is een van de meest levendige en gevarieerde bestemmingen in Afrika met attracties variërend van de prachtige stranden van de Rode Zee tot de Piramiden, de bruisende steden van Luxor en Cairo.

Populair in Egypte zijn de zogenaamde all-inclusive vakanties. Vrijwel alle grote reisondernemingen van Nederland, TUI Nederland en Oad, spreken beide van een trend.
“Je ziet het steeds meer. Alles zit erbij, maaltijden en ook strandstoelhuur en drankjes”, vertelt Raymond Smit van D-Travel donderdag op een perspresentatie van egypte aanbieders in Den Haag.

Ook TUI, bekend van onder meer Holland International en Arke, ziet de vraag naar de totaalpakketten groeien. Vooral mensen die het budget in de hand willen houden, houden van de complete formules.

Het Egyptisch Toeristenburo relativeert de opmerkingen. “Je ziet dat het meer wordt aangeboden, maar ik zou het geen tendens noemen”, zegt Nikki Willemsen van het bureau. Ze wijst erop dat veruit de meeste egypte reizigers – 70 à 80 procent – nog steeds half- of volpension boeken .

Reisorganisaties zetten verder de kinderopvang in om klanten te lokken. Verschillende reisbedrijven komen met reizen waarbij een crèche is inbegrepen. Voor honden bezitters is inmiddels ook een passende oplossing gevonden, deze kunnen terecht bij hondenvakantie.nl, dat een oppas regelt bij het hotel.

Hurghada is de meest populaire bestemming binnen Egypte, maar Sharm-el-Sheikh bevat weer meer hotels met de all-inclusive formule. Het Toeristenbureau ziet nog steeds de groei naar reizen naar egypte toenemen.

Datum artikel: 22-09-2008 All-inclusiveZie ook:

Een reactie toevoegen over All-Inclusive Egypte steeds populairder

ATP vakanties