vakantie informatie

Van der Valk introduceert eigen Visa Card

vandervalkVan der Valk ruilt zijn oude betaalkaart in voor een creditcard van Visa, compleet met spaarmogelijkheden en extra voordelen voor kaarthouders.

Met ingang van 1 november 2005 kunnen gasten bij Van der Valk Hotels en Restaurants gebruik maken van de Van der Valk Visa Card. Van der Valk is hiermee naar eigen zeggen de eerste horecaketen in Nederland met een eigen creditcard. De horecaketen werkt hiervoor samen met Laser Cards, onderdeel van LaSer-Lafayette Services Nederland BV, een leverancier van loyalty- en financieringsarrangementen, creditcards en bijbehorende programma’s in Nederland.

Er komen twee verschillende kaarten op de markt: de Van der Valk Visa Card en de Van der Valk Visa Business Card, de laatste speciaal voor zakelijk gebruik. De creditcard is gratis wanneer de kaarthouder minimaal 500 euro per jaar besteed aan Visabetalingen. Bij een lagere besteding betaalt men per card een vergoeding van € 19,95 per jaar. Kaarthouders sparen daarbij automatisch voor Van der Valk waardecheques. Ook krijgen kaarthouders voorrang bij reserveringen, een gratis ochtendkrant bij een overnachting en kunnen ze gebruik maken van online aanbiedingen.

De bestaande Van der Valk betaalkaart wordt vervangen door het programma dat is gekoppeld aan de Visa Card. Bestaande kaarthouders worden hiervan van te voren op de hoogte gesteld.

Datum artikel: 17-10-2005 AlgemeenZie ook:

2 Reacties op Van der Valk introduceert eigen Visa Card

 1. H. Deenen
  27-08-2009 22:54
  1

  Ik kan geen rekening overzicht krijgen van mijn visacard. Wat moet ik nu doen?

 2. J van den Berg
  13-09-2010 07:58
  2

  Ik krijg ook geen rekenongoverzicht van mijn betalingen gedaan met de van der valk visa.
  Wat moet ik doen om die te krijgen?

Een reactie toevoegen over Van der Valk introduceert eigen Visa Card

ATP vakanties