vakantie informatie

Transavia gaat prijsstunten

transaviaTransavia.com gaat vanaf maandag (31 oktober) stunten met de vliegtarieven. De kortingen naar de 18 Europese lijndienstbestemmingen lopen op tot boven de 50 procent. Op dit moment kan er vanaf Amsterdam voor de komende week al worden geboekt naar o.a. Londen, Kopenhagen, Berlijn, Girona, Nice (Rotterdam) voor 9.99 euro per enkele reis, exclusief toeslagen. Vanaf 29.99 euro vliegt men naar o.a. Madrid, Barcelona, Pisa en Rome.

Willem Hondius, bevestigde de acties tegenover De Telegraaf. “We willen ons hiermee nog meer gaan onderscheiden van onze concurrenten.” Hondius doelt hierbij op directe concurrenten in het low cost segment zoals EasyJet, Ryanair en overige prijsvechters die opereren vanaf Nederlandse luchthavens.

Op Schiphol vliegen inmiddels 12 prijsvechters, die goed zijn voor bijna 12 procent van de totaal ruim 45 miljoen passagiers De uitgelekte prijzenslag wordt ondersteund met een grote reclamecampagne om consumenten op de ongekend lage tarieven te wijzen. Voorwaarde om van de prijsdumping te kunnen profiteren is dat wordt geboekt in de week van 31 oktober tot en met maandag 7 november. De reis moet worden gemaakt tussen 31 oktober en 21 december.

Datum artikel: 30-10-2005 AlgemeenZie ook:

Een reactie toevoegen over Transavia gaat prijsstunten

ATP vakanties