vakantie informatie

Supermarkten gaan reizen verkopen

asdaNadat eerst de bakker, de slager en de drogist overbodig gemaakt zijn door de supermarkten, zijn nu de reisbureaus aan de beurt.
Dirk van den Broek is inmiddels jaren succesvol met D-reizen (alhoewel die link niet door veel mensen gelegd wordt). Afgelopen maand heeft Dirk een test gedaan met goedkope vliegtickets en de supermarkt bleek daar een prima kanaal voor te zijn.

In Engeland zijn de supermarkten ook stapjes op de reismarkt aan het zetten, zo is de keten Asda (onderdeel van Wal-Mart) gisteren haar eigen lastminute website online gebracht. Op de website kunnen vliegtickets, hotelkamers en pakketreizen geboekt worden. Later dit jaar zullen daar ook cruises aan toegevoegd worden. De website zal ondersteund worden door de winkels in de vorm van billboards. De mogelijkheid tot boeken en betalen in de winkels wordt op dit moment nog niet benut, wat ons betreft een gemiste kans. Asda heeft hiermee de mogelijkheid een deel van de boekers te bereiken die liever niet online betalen (wat er nog steeds aardig wat zijn).

Datum artikel: 17-11-2005 AlgemeenZie ook:

Een reactie toevoegen over Supermarkten gaan reizen verkopen

ATP vakanties