vakantie informatie

Senioren boeken regelmatig reis via internet

ouderenOuderen boeken regelmatig een reis via het internet. Dit blijkt uit een onderzoek van het internetbedrijf Webfactor in samenwerking met Seniorenweb, de vereniging voor computergebruikers HCC en Seniorenconvent. Zij stelden achthonderd senioren vragen over hun internetgebruik op het gebied van reizen.

Tweederde van de ondervraagden zegt wel eens een reis te boeken via het internet. Toch staan ouderen vaak nog wantrouwend tegenover het doen van transacties op het net. Dit komt volgens het onderzoek mede door consumentenprogramma’s als Kassa en Radar.

Berichtgeving van programma’s als Radar en Kassa hebben volgens het onderzoek een negatieve werking op de internethouding van senioren. De programma’s besteden regelmatig aandacht aan internetcriminaliteit. Die berichtgeving schrikt ouderen af om transacties op het net te plegen.

“Ik vertrouw het niet! Ik lees te veel. Ik ontvang nieuwsbrieven van Kassa, Radar. Als ik daar de dingen lees, dan griezelt het mij”, meldt een van de ondervraagden.

Datum artikel: 14-05-2007 AlgemeenZie ook:

Eén reactie op Senioren boeken regelmatig reis via internet

 1. Anthonia Bettings
  29-06-2009 14:38
  1

  Mijn vraag is deze, ik wil met mijn oude hondje (blaft niet) naar Zuid Spanje met de bus naar Malaga, daar word ik dan opgehaald, geen busdienst die mij kan meenemen, ik wil enkele maanden en een retour ticket, maar ik heb mijn eigen accomodatie, kunt U mij helpen?
  Bij voorbaat dank
  A.Bettings

Een reactie toevoegen over Senioren boeken regelmatig reis via internet

ATP vakanties