vakantie informatie

Marktplaats voor vakanties

VakantieMarktEen online zoekportaal voor de reisconsument. Dat is wat het recent gestarte Vakantiemarkt wil zijn voor de vakantieganger die er met Google niet helemaal uitkomt. Hoewel Marktplaats en Speurders ook in deze functie voorzien is een dergelijk initiatief een welkome aanvulling, en is daarmee de eerste exclusieve reisadvertentieportal een feit.
Oprichter Matthijs van der Velden wil met Vakantiemarkt een snel en efficiënt platform zijn voor particulieren en bedrijven die advertenties of vacatures willen plaatsen over vakantie en toerisme.

Vakantiemarkt maakt slim gebruik van Google Maps en een routeplanner. Hiermee kunnen bezoekers de locatie van een geplaatste advertentie direct op een duidelijke kaart bekijken.

‘Veel mensen gebruiken internet om uiteindelijk de juiste vakantieplek uit te zoeken en vast te leggen, maar er is een probleem! Er zijn duizenden sites te vinden op Internet, die je graag van dienst willen zijn om op uitstekende wijze je vakantie in te vullen. Met mogelijkheden in eigen land en het buitenland.
Voor de vakantieaanbieder is het de vraag, hoe bereik ik snel en efficiënt de vakantiegangers. Voor de vakantieganger geldt hoe haal ik het beste uit dit gigantische aanbod en waar is het te vinden?’

‘Vakantiemarkt.com wil zorgen voor gemak en duidelijkheid bij het zoeken naar het vakantie gerelateerde aanbod’, aldus Van der Velden.

Uit: Creative Facts

Datum artikel: 3-07-2006 AlgemeenZie ook:

Een reactie toevoegen over Marktplaats voor vakanties

ATP vakanties