vakantie informatie

Je eigen eiland hoeft niet duur te zijn

Met al die drukte in ons land is toch een ieders droom om lekker een eigen eiland te hebben. Maar ja, zo’n eiland is natuurlijk onbetaalbaar. Dat is zo als je zo’n wereld eiland in Dubai koopt, maar er zijn ook veel goedkopere eilanden te koop. Sommige van die eilanden zijn goedkoper dan een doorsnee rijtjes huis.

Op de website PrivateIslandsOnline vind je een hoop eilanden die je kunt kopen en huren. Sommige van de eilanden op de website zijn nog beste betaalbaar. Op de website staan eilanden met een prijskaartje onder de $250.000 (er staat er zelfs een van slechts $28.000). Het zijn kleine eilanden, maar wat moet je ook met een gigantisch eiland in je eentje.

Enige nadeel van zo’n eiland in the middle of nowhere is hoe je er komt. Moet je toch een bootje huren of een watervliegtuig.

Wil je niet meteen aan een eilandje vast zitten, dan kun je er ook een huren. Er staan eilanden op de site met een huurprijs van slechts $84 per week (inclusief accommodatie!) Misschien een leuk idee voor deze zomervakantie? De buren zullen aardig onder de indruk zijn als je een eigen eiland gehuurd als zomervakantie.

Datum artikel: 13-05-2008 AlgemeenZie ook:

Een reactie toevoegen over Je eigen eiland hoeft niet duur te zijn

ATP vakanties