vakantie informatie

Elmar neemt de Vakantie Discounter over

Vakantie DiscounterElmarReizen.nl heeft met onmiddellijke ingang alle activiteiten van de VakantieDiscounter.nl overgenomen. De twee naar eigen zeggen grootste reissites van Nederland gaan samenwerken om product en service aan de klant te kunnen verbeteren. Over de koopsom wordt niets meegedeeld.
`Ik ben erg blij dat Vakantiediscounter.nl samen verder gaat met ElmarReizen.nl. De technologie van ElmarReizen kan onze website verder versterken. Bovendien onze gezamenlijke omzet er voor zorgen dat we nog betere deals kunnen afsluiten. Het voordeel daarvan is voor onze klanten´, aldus directeur Arian van Hoof van de VakantieDiscounter.

Ook Ronnie Rokebrand, die als algemeen directeur van ElmarReizen.nl, ook de VakantieDiscounter.nl gaat aansturen, is ´heel tevreden´ met de overname. `VakantieDiscounter.nl is in Nederland de plek om de beste lastminutes en aanbiedingen te vinden. De samenvoeging van beide teams, ieder met zijn eigen kennis, kunde en specialisaties, betekent voor de klant op Internet nog meer keuzevrijheid op het gebied van vakanties´.

Datum artikel: 13-03-2007 AlgemeenZie ook:

Een reactie toevoegen over Elmar neemt de Vakantie Discounter over

ATP vakanties