vakantie informatie

EasyHotel een kamer voor £10

Easy HotelOndernemer Stelios Haji-Ioannou heeft weer een nieuwe telg aan zijn Easy groep toegevoegd. Gisteren ging de site van easyHotel open en kan het hotel boekingen ontvangen voor het hotel in het centrum van Londen. 28 kamers zijn standaard twee persoons kamers zonder ramen, 3 hebben ramen (maar kosten iets meer) en er zijn 2 kamers voor gehandicapten.
De kamers zijn 18 tot 24 vierkante meter groot. Iedere kamer heeft twee bedden met dekens, een douche in de kamer, air-conditioning en betaal-tv. Voor £10 extra kan de kamer verschoond worden met nieuwe dekens en handdoeken.

Stelios: “Ik zag een gat in de markt voor een schone, veilige en consistente hotel kamer in het centrum van steden voor een lage prijs”

“Gisteren om 10.14am hebben we de easyHotel boekings engine aangezet en binnen 3 uur hadden we al 197 overnachtingen verkocht. Met andere woorden de maximum capaciteit van het hotel 6 keer gevuld. Van de 15 bedrijven die ik gestart heb, heb ik nog nooit zo’n goede start meegemaakt!”

Het bedrijf is van plan om in Engeland en internationaal op franchise basis het concept te gaan verspreiden.

Datum artikel: 9-06-2005 AlgemeenZie ook:

Een reactie toevoegen over EasyHotel een kamer voor £10

ATP vakanties