vakantie informatie

Duitsers kunnen ook ligbedden aan strand reserveren

duitser kuilDuitse vakantiegangers hoeven ‘s morgen niet meer perse elke dag vroeg uit bed om een ligbed aan het strand of het zwembad met een handdoek voor zichzelf te bezetten, zoals nog vaak gebeurt. Thomas Cook Reisen in Duitsland biedt hen de komende zomer in tientallen hotels en appartementen in landen rond de Middellandse Zee en Canarische Eilanden aan dat voor hen te doen, Uiteraard tegen een kleine extra prijs.

De Duitsers stellen ook tijdens de vakantie veel prijs op een eigen territorium. Op de stranden in Nederland graven vele daarvoor nog altijd zelf een kuil en wee degene die daar de volgende dag in ligt. De zogenoemde “handdoekenoorlog”om het bezit van ligstoelen in hotels is eveneens een bekend probleem. Zelfs in de Duitse pers wordt echter de draak gestoken met de nieuwe extra service. “Spoedig zal men aan de bar van het hotel ook een kruk naast een speciale dame kunnen reserveren”, aldus een commentator.

De nieuwe service, waartoe uiteraard ook zonneschermen behoren, is onderdeel van een totaal zogenaamd “comfort-zorgeloos-pakket” . Bij Thomas Cook in Nederland wordt dat niet aangeboden, maar bij Nederlandse reisbureaus in de grensregio’s worden vaak ook de Duitse producten aangeboden.

Datum artikel: 8-01-2010 AlgemeenZie ook:

Een reactie toevoegen over Duitsers kunnen ook ligbedden aan strand reserveren

ATP vakanties