vakantie informatie

Bieden op hotelkamer via internet

Veiling Bieden op een hotelkamer op internet. En mogelijk voor slechts 30 euro per nacht in een driesterrenhotel verblijven. Het kan op de hotelveiling van de 24-jarige ondernemer Bart Cornelisse op denieuweconsument.nl

Volgens de 24-jarige ondernemer uit Groningen is zijn geesteskind uniek in Nederland. Cornelisse wil op deze manier onder meer het probleem van de (periodieke) leegstand in hotels aanpakken.

De eerste bieder krijgt de hotelkamer. Ruim een week kan op de kamer worden geboden. Elk uur daalt de prijs van het marktarief tot een door Cornelisse vastgestelde minimumprijs. De internetveiling functioneert sinds begin dit jaar en heeft 22 hotels uit Nederland aangetrokken.

De minimumprijs voor een kamer in een driesterrenhotel bedraagt 30 euro. Voor een viersterrenhotel moet ten minste 35 euro op tafel worden gelegd. Belangstellenden kunnen niet tegen elkaar opbieden.

Bron: Briskmagazine.nl

Datum artikel: 17-03-2006 AlgemeenZie ook:

Eén reactie op Bieden op hotelkamer via internet

 1. Henk Sterkenburg
  29-04-2008 19:31
  1

  Denieuweconsument.nl is niet meer actief. Het concept bieden wij ook met succes aan. Tot nu toe met name arrnagementen in Duitsland, Oostenrijk en Tsjechia¬ę, maar binnenkort ook Nederlandse en Belgische hotels. Per maand hebben we zo’n 400 tevreden klanten.
  http://www.tijd-voor-ons.nl
  Henk Sterkenburg Relaxing Service

Een reactie toevoegen over Bieden op hotelkamer via internet

ATP vakanties