vakantie informatie

CNN Tours BV: opgehouden te bestaan?

cnntours

Alle tekenen wijzen erop dat CNN Tours BV is opgehouden te bestaan. CNN Tours BV is een reisorganisator die reizen naar Turkije verkoopt. CNN Tours was SGR deelnemer tot en met 7 februari 2006.

De telefoon van CNN Tours is al ruim een week afgesloten en op het kantoor van CNN Tours in Amsterdam (Arlandaweg 92 unit 6) is al een week niemand meer geweest, zo leert navraag ter plaatse. Personeel en directie van CNN Tours zijn onbereikbaar.

De directeur/eigenaar, de heer S.B. Ece, woont in Istanbul. Ook hij is voor SGR niet bereikbaar. SGR weet dat de reissommen voor de bij CNN Tours geboekte reizen voor de meivakantie, een ‘extreem drukke periode’ voor reizen naar Turkije, inmiddels door de betrokken consumenten aan CNN Tours zijn betaald.

SGR weet inmiddels ook dat CNN Tours geen hotelaccommodatie en geen vliegtuigstoelen heeft ingekocht en vreest daarom dat CNN Tours deze reizen niet zal uitvoeren. SGR adviseert consumenten die bij CNN Tours BV een reis hebben geboekt om voorlopig geen betalingen meer aan CNN Tours te doen en bij de politie aangifte te doen van oplichting.

Zodra vaststaat dat bij CNN Tours sprake is van financieel onvermogen dan kunnen consumenten die voor 8 februari 2006 een reis bij CNN Tours boekten en bij de politie aangifte hebben gedaan van oplichting bij SGR een claim indienen voor terugbetaling van hun vooruitbetaalde reisgeld.

Update 29-03:

Inmiddels is door een aantal gedupeerde leveranciers bij de rechtbank het faillissement van CNN Tours BV aangevraagd. Zodra het faillissement door de rechtbank is uitgesproken kunnen consumenten die voor 8 februari 2006 een reis bij CNN Tours boekten en bij de politie aangifte hebben gedaan van oplichting bij SGR een claim indienen voor terugbetaling van hun vooruitbetaalde reisgeld.

Bron: sgr.nl

Impekstur iemand?

Datum artikel: 27-03-2006 AlgemeenZie ook:

Eén reactie op CNN Tours BV: opgehouden te bestaan?

 1. Cor Kevenaar
  30-10-2006 14:25
  1

  Al reeds in oktober van 2005 waren er problemen met deze incourtante reisorganisatie

  Overboekingen, onkapabele reisagenten, huilende mederwerksters ter plaatse

  Wij hadden voor het eerst van ons leven een vakantie geboekt. en hebben nog nooit zo. puinbakorganisatie mee gemaakt

  na een klacht ingedient te hebben, kregen wij een schrijven dat men de gang van zaken betreurde, en dat we ene schade vergoeding zouden krijgen van 73 euri, nou daar kunnen we nu nog steeds op wachten en naar fluiten denk ik. Mocht men nog wat bommen en granaten ove rhebben in turkye laten ze dit dan please op de villa van deze directuer gooien

Een reactie toevoegen over CNN Tours BV: opgehouden te bestaan?

ATP vakanties