vakantie informatie

TUI en Oad met Air Berlin

logoairberlin Air Berlin heeft met TUI en Oad Reizen contracten afgesloten voor vervoer naar Mallorca. De Duitse goedkope vlieger gaat daarvoor op zondagen zelfs een tweede vlucht inzetten. Met diverse andere Nederlandse touroperators zijn afspraken gemaakt voor vervoer van onder meer groepen naar steden.

Bij De Jong Intra, Marysol, Kras SterVakanties, Sunair, ER Travel en Pin High Golftravel gaat het niet zoals bij TUI en Oad Reizen om vaste alottments, maar zijn de afspraken gebaseerd op aanvraag en beschikbaarheid. In beide gevallen worden ook vertrekmogelijkheden geboden direct over de grens in Duitsland. Met Oad Reizen bijvoorbeeld kan men ook vanaf Dusseldorf, Munster/Osnabruck en Keulen/Bonn naar Mallorca vliegen. Passagiers van Air Berlin krijgen full service geboden, met gratis kleine maaltijden en alcoholvrije dranken.
Air Berlin is vorig voorjaar begonnen met vluchten vanuit Nederland en heeft die in de loop van het jaar voortdurend uitgebreid. Mallorca wordt sinds 1 november aangevlogen. De Duitsers hebben daar een belangrijke ‘hub’, met directe doorvliegverbindingen naar 13 andere bestemmingen in Spanje en Portugal. Het dagelijkse vertrek om 06.55 vanuit Amsterdam, evenals de terugvlucht ‘s avonds, zijn daarop ingesteld.

Datum artikel: 4-01-2006 Air BerlinZie ook:

Een reactie toevoegen over TUI en Oad met Air Berlin

ATP vakanties