vakantie informatie

Air Berlin breidt vluchten uit

Air BerlinHet gaat goed met de low-cost airliners, nadat we eerder al berichtten dat Ryanair een flinke winststijging heeft neergezet, bereikt ons het nieuws dat Air Berlin flink gaat uitbreiden in Europa. In de herfst neemt de op een na grootste Duitse luchtvaartmaatschappij nieuwe verbindingen in haar vluchtaanbod op. Vanaf 1 november 2005 wordt de vluchtfrequentie op de route Amsterdam-Berlijn (Tegel) met een tweede dagelijkse vlucht verhoogd. Dankzij de dubbele dagrandverbinding -‘s morgens heen en ‘s avonds terug, zowel vanuit Amsterdam als vanuit Berlijn- wordt de route vooral voor zakenreizigers nog interessanter.

Ook op Dusseldorf International, dat mede door Nederlandse en Belgische reizigers als luchthaven van vertrek wordt gebruikt, breidt Air Berlin in de komende winter het aanbod aanzienlijk uit. Aan de dienstregeling naar Wenen is een avondvlucht toegevoegd, waardoor vier keer per dag op de Oostenrijkse hoofdstad gevlogen wordt. Dankzij een extra middagvlucht is ook Londen (Stansted) vier keer per dag bereikbaar. Vanaf november wordt bovendien dagelijks nonstop tussen Dusseldorf en Madrid gevlogen.

Geheel nieuw is de Euro Shuttle-verbinding tussen Hamburg en Milaan (Bergamo) die vooralsnog op dinsdag, donderdag en zondag wordt aangeboden.

Datum artikel: 1-06-2005 Air BerlinZie ook:

Een reactie toevoegen over Air Berlin breidt vluchten uit

ATP vakanties